Utilitzem cookies pròpies i de tercers, per a realitzar l'anàlisi de la navegacióde dels usuaris. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús. Pots canviar la configuració o obtenir més informació aquí
Utilizamos cookies propias y de terceros, para realizar el análisis de la navegacióde los usuarios. Si continúas navegando, consideramos que aceptas su uso. Puedes cambiar la configuración u obtener más información aquí. OK

Benvinguts a DYA a Catalunya

Associaciˇ d'Ajuda en Carretera DYA

Benvinguts a DYA a Catalunya :: Associaciˇ d'Ajuda en Carretera DYA

Associaciˇ d'Ajuda en Carretera DYA

Associaciˇ d'Ajuda en Carretera DYA

Quant a Nosaltres

Quant a Nosaltres

DYA és una entitat sense afany de lucre, apolítica i aconfessional creada l’any 1966, a Biscaia (País Basc). A Catalunya DYA es troba present a les províncies de Barcelona i Girona; i facilita cobertura sanitària en tot el territori català.

Si bé en un principi l’activitat de l’associació s’adreçava exclusivament a les eventualitats del trànsit, la confiança mostrada per la gent l’ha encaminat a desenvolupar altres serveis i activitats relacionades amb fins socials i sanitaris.

Els recursos humans que l’integren són formats per voluntaris i voluntàries que col·laboren amb els fins de l’entitat. Les DYA catalanes s’engloben dins el marc estatal d’associacions DYA pel que es pot donar resposta a qualsevol demanda o eventualitat.

 

Les principals activitats i serveis que desenvolupa DYA són:

- Realitza assistència sanitària en actes i esdeveniments públics i privats (competicions esportives, concerts, festes majors, etc) per a garantir una major seguretat.

- Realitza transport sanitari, amb ambulàncies de Suport Vital Bàsic, Intermitg i Avançat.

- Imparteix formació sanitària (cursos, tallers i monogràfics en primers auxilis, SVB+DEA, etc)

- Serveis Integrals de cardioprotecció. Instal·lació de Desfibril·ladors (DEA).

- Elabora i aplica plans d’autoprotecció.

- Participa en simulacres amb d’altres cossos d’emergències i de seguretat.

- Controla activitats aquàtiques, de salvament i de rescat (gestió integral del servei de salvament i rescat en platges i piscines).

- Dona suport en emergències i protecció civil.


DYA ofereix una cobertura global en tot tipus d'esdeveniments, duent la direcció tècnica de seguretat, elaborant el pla d’autoprotecció i realitzant la cobertura sanitària i la prevenció d’incendis, en les activitats que ho requereixin.

 

Xarxes socials:

Facebook DYA a Girona Twitter DYA a Girona